ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ
CAM ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ

Plastic POM PVC parts

Η κατασκευή εξαρτημάτων με τη βοήθεια υπολογιστή, CAM, είναι η χρήση λογισμικού για τον έλεγχο των εργαλειομηχανών και των σχετικών εργαλείων κατά την κατασκευή τεμαχίων. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου την υλοποίηση πλαστικών κομματιών και εξαρτημάτων απο πολυακετάλη POM, PVC, πολυαιθυλένιο PE, πολυστερίνη PS κ.α. η χρήση των οποίων προορίζεται για διατάξεις, μηχανές και καλούπια. Μετά τον αρχικό σχεδιασμό του αντικειμένου (CAD) σύμφωνα με τις απαιτούμενες διαστάσεις, έρχεται ο ορισμός των κατεργασιών που θα γίνουν πάνω σε ένα ''κομμάτι'' υλικού (CAM). Έπειτα με χρήση CNC μηχανής γίνεται η αφαίρεση υλικού ώστε να επιτευχθούν οι επιθυμητές επιφάνειες και διαστάσεις του τεμαχίου. Οι ανοχές που επιτυγχάνονται είναι επαρκής ώστε να έχουμε συναρμογές με ρουλεμάν και άξονες τυποιημένων διαστάσεων.

διαδικασια κατεργασιασ

CAM Plastic Parts POM

CAD / CAM

Χρησιμοποιώντας σχεδιαστικά προγράμματα 3D CAD/CAM τελευταίας τεχνολογίας γίνεται απεικόνειση του προιόντος, πριν την παραγωγή, συζητώντας πιθανές τροποποιήσεις και βελτιώσεις του.

ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ CNC ΜΗΧΑΝΗ

Με χρήση CNC μηχανής, δικής μας κατασκευής, γίνεται η επεξέργασία σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό και στην σύνέχεια ολοκληρώνουμε την κατασκευή με χρήση φρέζας, τόρνου, άνοιγμα πάσων στο τεμάχιο εάν είναι απαραίτητο.

CAM Plastic Parts POM

ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ

Έχοντας ένα έτοιμο προιόν ελέγχοναι οι απαιτήσεις σε τελική επιφάνεια και διαστάσεις και γίνεται δοκιμή σε πιθανή συναρμογή με ρουλεμάν ή άλλο εξάρτημα. Πλέον το προιόν είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ως εξάρτημα διάταξης, μηχανής ή και ως καλούπι.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΟΥΠΙΟΥ ΚΑΙ THERMOFORMING

THERMOFORMING

Θερμοδιαμόρφωση είναι μια διαδικασία όπου το θερμαινόμενο πλαστικό ελκύεται πάνω σε ένα ψυχρό στερεό καλούπι με τη βοήθεια κενού αέρος. Όταν κρυώσει, το πλαστικό σκληραίνει και διατηρεί το σχήμα του. Η εταιρεία μας με μηχανή thermoforming δικής μας κατασκευής δύναται να σας προσφέρει έτοιμα θερμοδιαμορφωμένα τεμάχια ιδανικά για καπάκια, δοχεία κ.α.